Vegetabilsk hage Design Concepts-hevet Bed Gardening

Hevet senger er hagearbeid favoritt for mange årsaker. De har lang vært en favoritt av leiligheten beboerne vurderer det faktum at senger kan konstrueres i enhver form til å høste fordelene av bittesmå eller odde mellomrom og er svært enkelt demonteres for flytting. Få langt mer informasjon om best hevet hage seng Kit

Vegetabilsk hage Design Concepts

Hevet hage senger også aktivere folk som ikke lenger kan knele til bakken eller stå igjen fra en knele posisjon til å fortsette hagearbeid. De vil også være konstruert for rullestolbrukere. Konstruert slik at gartneren kan oppnå over sengen, de er vanligvis mindre enn fire meter over når tilgjengelig fra alle sider og betydelig mindre enn 30 inches når tilgjengelig fra 1 side bare.

På e viktigste fordelen med hevet seng hagearbeid er enkel jord kontroll. Den hevet Gartner er ikke begrenset til sine områder innfødt jord. På grunn av det faktum forskjellige grønnsaker trives i unike jord situasjoner, anskaffe Forhåndsblandet jord kan være en pris effektiv teknikk for å sikre den perfekte jord balansen for hver og forskjellige anlegg.

Jord dybden er vanligvis så grunt som 6 inches for urter og flere andre planter så flere poser med potting jord går en lang vei i hevet seng hagearbeid. Generere en egen seng for grønnsaker som gulrøtter som trenger en dybde på ti inches til 12 inches sparer på jord kostnader ved bruk Forhåndsblandet, kjøpt jord.

Den perfekt balanserte, Forhåndsblandet jord kan også bli tatt og tatt med alle leiligheten dweller når du flytter. Den hevet senger, laget av råte motstandsdyktig trelast, snap kollektivt plast gjerde, sement blokker, eller murstein kan være konstruert i dekorative former, og som jord kan flyttes når hagen beveger seg.

Riktig drenering er lett å oppnå med hevet seng hager og vanning kunne ikke vært enklere. En soaker slange, en slange med flere små hull for vann å dryppe ved hjelp av eller hånd vanning er perfekt for hevet seng hagearbeid.

Luke, tenderer for planter og høsting natur dusør alle kommer til å bli en glede når hagen er definitivt en veldig lett tilgjengelig høyde. Og, en mini-drivhus eller fuglen motstandsdyktig dekket er lett å sammenlegge.

Dette er virkelig min favoritt av hver av vegetabilske design forslagene jeg har ansatt på grunn av sin enkelhet, attraktivitet, og alle rundt tilgang.

Vegetabilsk hage planer som en hevet seng hage gjør det raskt for enhver person å ha en hage. Det er mulig å utvikle sunnere grønnsaker, urter og blomster på denne måten uten behov for å belaste ryggen.

Previous Post Next Post