Hagearbeid med Spring trær og busker

Våren er den tiden da hagearbeid blir en gang mer av interesse for alle som har noen interesse i hagearbeid og alle størrelser av tomten, fra et vindu boksen til majestetiske dekar. I de fleste hager struktur dannes ved hjelp av hard landskapsforming, trær og busker, men de er mye mer enn bare former.

Hagearbeid med Spring trær og busker

Trær gjør en funksjonell og vakker bidrag til mange hager. Det er viktig å ta tid i å velge riktig størrelse og form av våren treet og til å tenke gjennom hva du ønsker fra den. Ikke lett flyttes en gang etablert, aldri har hensynet til? riktig plante, rett sted? vært viktigere i hagearbeid enn med trær! Mange trær i vår, mest kjente frukttrær, muntre våre hjerter med sin rosa eller hvit overflod av blomstre. Faktisk det store flertallet av blomstrende og fruiting trær bære sine blomster i vårsesongen.

Magnolias er spektakulære trær og busker som ser helt fantastisk når du er i full blomst. Hagearbeid er så givende når du kan se et slikt fantastisk syn, og vet at du plantet det vakre ting, at du er ansvarlig for nettstedet og den fantastiske bidrag det gjør til våren skjermen. Selv i den mindre hagen, kan Magnolias dyrkes, spesielt Magnolia Stellata. De fleste Magnolia er glade i de fleste jordsmonn, med proviso at de er rike på humus, selv om noen kultivarer foretrekker kalk-frie forhold. Vanligvis i hagearbeid termer de er langsom voksende, men veldig vakker når fullt moden.

Ulike Prunus varianter er fantastiske trær for våren hagen. For å nevne en, Prunius avium? Plena? Når en eventuell høyde på 50ft, er det hardføre, foretrekker full sol og er en løvskog sprer treet. Dens bark har et rødlig skjær og den produserer masser og masser av reneste hvite blomster i våren. Bladene er mørke grønne, men blir røde i høst før de, vel? fall. En mindre Prunus er Prunus? Shogetsu? med rosa knopper åpning i slutten av våren for å danne store doble hvite blomster hengende i klynger. De grønne bladene blir oransje og rødt i høst. Hagearbeid med vår trær og busker tendens til å bringe interesse i sesonger annet enn våren, som vår blomster Herald frukter og løvskog planter har en tendens til å ha ganske høstlig nyanser.

Viburnum Plicatum? Rosa skjønnhet? er en nydelig busk for sine våren blomster. Dens blomstrer er hvite snu senere til rosa, så rødt (slå til svart) frukt vises. Dens eventuelle høyde er omtrent fem meter, og det er helt hardføre. Hagearbeid entusiaster vil bli kjent med Ribes Sanguineum med sine lyse grønne aromatiske blader og dype pinky røde blomster båret om våren. Noen mennesker don? t liker lukten for mye. Acer Palmatum? Corallinum? er en løvskog busk som er svært langsom vekst til en eventuell høyde på fem meter. Den unge våren bladene er flikete og lyse rødlig-rosa, snu grønt for sommeren og lyse rødt, oransje eller gult i høst. Virkelig en busk for alle årstider (vel, bortsett fra vinteren antar jeg, blir løvskog). Amelanchier Laevis er et berømt tre som passer for små hager og med nesten all-round hagearbeid interesse. Jeg inkludere det her på grunn av sin nydelige spray av hvite blomster i våren. Den har bronse våren blader som slår mørk grønn i sommer etterfulgt av runde, frodige røde frukter, og nydelig høstlig løvverk. Flott om våren, men virkelig et tre for hagearbeid gjennom årstidene.

Våren er en fantastisk tid på året for hagearbeid og mens du er der ute planting ditt sengetøy, ser rundt deg og bruke nesen til å lukte duften av Eple blomstre og den nydelige Kirsebærblomster. De er ikke rundt på veldig lenge, så mens du gjør det hagearbeid, bare ta minst en liten stund å tenke på skjønnheten i våren trær og busker.
Previous Post Next Post